joi, 30 septembrie 2010

Shobby (Codu´ Penal) in arest

Cântăreţul Mădălin Drăgan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut în showbiz drept Shobby, a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile, după ce joi a fost implicat într-un grav accident rutier în care o femeie însărcinată a murit. Shobby este acuzat de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

"În ziua de 30.09.2010, inculpatul, aflat la volanul unui autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (2,00 ‰ gr. alcool în sânge), a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de victimă G.G. (în vârstă de 33 de ani). Impactul s-a soldat cu decesul victimei, care era însărcinată în luna a cincea", se arată într-un comunicat al Parchetului remis Ziare.com.

Magistraţii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ploieşti spun că artistul se face vinovat şi de rănirea celei de-a două pasagere.

"Totodată, în accident a mai fost rănită partea vătămată S.R.V., aflată în autoturism pe locul din dreapta victimei, care a suferit numeroase contuzii. Cercetările au relevat faptul că inculpatul (Shobby n.red.), imediat după producerea accidentului, a încercat să părăsească locul faptei fără a se interesa dacă există victime şi care este starea acestora, fiind oprit de un martor, la o distanţă de aproximativ 40 m", se arată în motivarea magistraţilor.

Incidentul rutier a avut loc joi pe podul care face legătură între Gara de Sud din Ploieşti şi ieşirea către Bucureşti când autoturismul în care se afla femeia însărcinată a intrat pe contrasens şi a intrat în maşina condusă de Shobby.


preluat de pe Acapelladissing

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu